Accesorii Auto Ieftine Pentru Masina Ta - cauciucuri ieftine si oferte pret la accesorii auto ieftine pentru masina ta. Accesorii Auto, Kit Antipana Slime, Solutie Anti-pana, Kit Auto de Urgenta

Accesorii Auto Ieftine pentru Masina Ta

Kit Antipana Slime (USA) - antipana cu compresor si lichid 473ml
Kit Antipana Slime (USA) - antipana cu compresor si lichid 473ml
Kitul Slime este compus dintr-o solutie antipana de culoare verde pentru anvelope fara camera, o unealta pentru desfacerea ventilului, un compresor electric alimentat de la priza de 12 volti a masinii.
Slime, substanta verde - protectia anti-pana la cel mai inalt nivel! In decursul ultimilor 20 ani, Slime a devenit lider pe piata produselor destinate protectiei impotriva penelor de cauciuc. Produsele reprezinta tehnologia cea mai moderna: sunt solubile in apa, nu au continut otravitor, au caracteristici ignifuge si sunt realizate din materiale ecologice. Cu toate acestea, ele ofera protectie eficienta impotriva penelor de cauciuc. Lichidul Slime este un amalgam patentat de fire elementare speciale, aderente, polimeri şi alte bondinguri care ofera o protectie eficienta pe o perioada de doi ani impotriva penelor de cauciuc. La sisteme fara camera (TUBELESS sau UST) eficienta pana la 6 mm, la sisteme cu camera: eficienţa la pene cu obiect perforant pana la 3mm. Lichidul verde functioneaza bine intr-un interval de temperaturi (de la -37 grade Celsius pana la + 82 grade Celsius).
175 Lei / TVA inclus
Solutie antipana pentru anvelope fara camera - 473ml
Solutie antipana pentru anvelope fara camera - 473ml
Lichidul pentru reparare pana de la Slime USA este un produs ce repara instant anvelopele cu gauri de pana la 6mm folosind tehnologia Fibro-Seal. In cazul unei pene aerul care iese prin gaura creata angreneaza cu el solutia verde care astupa gaura.
Acest produs se poate folosi si daca aveti senzor presiune TPMS.
Avantaje folosire :
 • Este sigur pentru senzorul TPMS
 • Acopera multiple gauri in anvelopa iar durata de viata a acestui produs dupa aplicare este de 2 ani
 • Nu este toxic
 • Nu este coroziv
 • Nu o sa va afecteze in nici un fel jantele
 • Nu este inflamabil
 • Se dizolva in apa
 • Nu mai este necesar sa schimbati cu roata de rezerva in caz de pana
45 Lei / TVA inclus
Kit auto obligatoriu de urgenta -
 contine 4 produse
Kit auto obligatoriu de urgenta - contine 4 produse
Pachetul de urgenta contine:
 • 1 buc stingator 600 ml - 23,21 lei
 • 1 buc triunghi reflectorizant - 13,09 lei
 • 1 buc vesta reflectorizanta - 12,23 lei
 • 1 buc trusa sanitara - 33,77 lei
 • + CADOU un sac pentru pachet de urgenta
Trusa sanitara

Trusa sanitara Carmax este o dotare obligatorie si necesara pentru situatii de urgenta aparute cu ocazia unor accidente rutiere, pentru acordarea primului ajutor. Usor de manevrat si transportat in portbagajul masinii. Trusa sanitara Carmax este avizat de Ministerul Sanatatii, conform standardul DIN 13164.

Vesta reflectorizanta

Vesta reflectorizanta conform EN ISO 20471 clasa2 Poliester cu doua benzi reflectorizante, inchidere cu velcro. In conformitate cu art. 35, alin. (6), din Ordonanta de urgenta a Guvernului Romaniei privind Circulatia pe drumurile Publice nr. 195/2002 - republicata, conducatorii autovehiculelor a caror masa maxima autorizata este mai mare de 3,5 tone, au obligativitatea de a purta vesta reflectorizanta, atunci cand executa interventii la vehiculul care se afla pe partea carosabila a drumului public.
Atentie! Reguli noi cand calatoriti in Europa cu automobilul! In Austria, Germania, Italia, Portugalia, Spania, Ungaria s-a introdus obligativitatea existentei in dotarea automobilului a unei veste reflectorizante. Vesta se va utiliza in cazul oricarui tip de pana. Persoanele care se afla in afara autoturismului avariat sunt obligate sa poarte aceasta vesta. Foarte curand, dotarea obligatorie a autoturismelor cu vesta reflectorizanta va avea caracter general pe teritoriul Uniunii Europene, tarile care au introdus-o facand demersuri in acest sens.

Tiunghiul reflectorizant

Tiunghiul reflectorizant este o dotare obligatorie si necesara pentru situatii de urgenta aparute cu ocazia unor accidente rutiere. Ambalat in cutie de plastic este usor de manevrat si transportat in portbagajul masinii. Destinate semnalizarii autovehiculelor care stationeaza pe drumurile publice din motive tehnice. Au suprafata fluorescent-reflectorizanta, putand fi observate de catre participantii la trafic in orice conditii de vizibilitate.Triunghiul reflectorizant omologat international poate fi recunoscut dupa marca de omologare, reprezentata de litera E si codul tarii care a acordat omologarea incadrate intr-un cerc, precum si o serie de identificare.
Triunghiul are Certificatul European de Standard ECE R27. Numarul de omologare inscris pe carcasa rosie de protectie al triunghiului este E27 27R 031003.

Stingator Prevent 600 ml

Stingatorul de incendiu Prevent este o dotare obligatorie si necesara pentru stingerea incendiilor aparute la autovehiculul dumneavoastra, precum si a altor incendii de mici dimensiuni. Usor de manevrat si transportat in portbagajul masinii. Functioneaza cu spuma. Este in conformitate cu ordinul Inspectoratului MAI si omologate de Registrul Produselor Certificate. Spray-ul stingator de incendiu este un recipient sub presiune de tip aerosol, de unica folosinta ce genereaza la punerea in functiune o spuma extrem de fina, stabila si persistenta, care acopera repede focarul, impiedicand contactul acestuia cu oxigenul atmosferic ce intretine arderea. Lichidul rezultat in urma spargerii spumei raceste suprafetele, impiedicand reaprinderea acestora.

Sac pentru pachet de urgenta

Material:
Dimensiune: 50x30 cm
Volum: se pot depozita in ea trusa prim ajutor auto (orice dimensiune), triunghiuri, vesta semanalizare, stingator (P1 sau spray)

82 Lei / TVA inclus